ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Березa Оксана Андріївна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.05.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 154
Про затвердження порядку денного XLV позачергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання


БЕЛЗЬКА МІСЬКА  РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 XLV позачергова сесія   VІII  скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
  28  травня  2024 року                        м.Белз                                              №
 
Про затвердження порядку
денного  XLV позачергової сесії  Белзької
міської ради Львівської області VІІІ скликання  
 
              Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Белзька міська рада Львівської області, -
ВИРІШИЛА:
Затвердити для розгляду на  сорок  п’ятій  позачерговій сесії Белзької міської ради Львівської області восьмого скликання порядок денний:
 
 № п/п Назва питання Хто   доповідає
Про затвердження порядку денного XLV позачергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання Береза О.А.
Про виконання бюджету Белзької міської територіальної громади за І квартал 2024 року Кісілевич В.Я.
Про  внесення змін до  бюджету  Белзької міської територіальної громади  на 2023 рік Кісілевич В.Я.
Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку освіти Белзької міської територіальної громади на 2023-2024 рр.  Гремента М.Г.
Про затвердження Програми  "Обдарована дитина» Белзької міської територіальної громади на 2024 рік Гремента М.Г.
Про затвердження Програми фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням відзнакою «Почесний громадянин  Белзької громади» на 2024рік Ребрина Л.Я.
Про  затвердження  Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Белзької міської територіальної громади на 2024 рік в новій редакції Фаранчук Т.В.
Про внесення змін до Програми житлово-комунального господарства та благоустрою Белзької міської територіальної громади  на 2024 рік Білик Н.П.
Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку установ охорони здоров’я ВП Белзька районна лікарня  КНП «Сокальська РЛ» на 2024 рік Соляк Н.І.
Про затвердження Програми  будівництва каналізаційних очисних споруд в м.Белз Червоноградського району  Львівської області на 2024 — 2025 роки Ребрина Л.Я.
Про внесення змін до Програми  профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Белзької територіальної громади Червоноградського району Львівської області на 2024р. Береза О.А.
Про затвердження Програми «Розробка концепції індустріального парку Белзької міської  територіальної громади» Стародуб Т.П.
Про безоплатну передачу майна військовим частинам Береза О.А.
Про доповнення Переліку першого типу об'єктів комунальної власності Белзької територіальної громади в особі Белзької міської ради Львівської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні Ребрина Л.Я.
Про затвердження Положення про добровільну пожежну охорону Белзької міської ради Львівської області Фаранчук Т.В.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) та продаж права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону Кісілевич Р.Ю.
Про надання громадянам земельних ділянок для городництва на умовах оренди      Кісілевич Р.Ю.
Про надання земельної ділянки площею 0,8923 га, що розташована в с.Стаївка, вул. Франка І.,3а Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882800:08:000:0185 в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Хом’ячуку Юрію Олександровичу Кісілевич Р.Ю.
Про надання земельної ділянки площею 0,8138 га, що розташована в с.Стаївка, вул. Франка І.,3в Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882800:08:000:0183 в оренду для іншого сільськогосподарського призначення Конику Андрію Михайловичу Кісілевич Р.Ю.
Про надання земельної ділянки площею 0,4270 га, що розташована в с.Стаївка, вул. Франка І.,4 Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882800:08:000:0188 в оренду для іншого сільськогосподарського призначення ФГ «Агрофірма «Василина» Кісілевич Р.Ю.
Про надання земельної ділянки площею 0,2500 га, що розташована в с.Заболоття по вул. Червоноградська,50 Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882100:22:017:0007 в оренду для іншого громадського призначення  Богачу Анатолію Михайловичу Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та надання земельної ділянки площею 0,0822 га, що розташована в с.Діброва, вул. Українська,1б Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882000:15:000:0067 в оренду Ващишин Галині Григорівні Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва на умовах оренди громадянам      Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Белз, вул. Вокзальна, будинок 1б (позиція 1, позиція 2) Червоноградського району Львівської області  Вялковій Людмилі Михайлівні Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на укладання додаткової угоди до Договору оренди землі №4/10/23 від 2 жовтня 2023 року Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, орієнтовною площею 2,8883 га, що розташована в с.Корчів, вул.С.Бандери,1-а Червоноградського району Львівської області - для обслуговування нежитлової будівлі (адмінбудинку) Кісілевич Р.Ю.
Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Кісілевич Р.Ю.
Про внесення змін до структури апарату Белзької міської ради Львівської області та її виконавчого комітету Береза О.А.
Про затвердження Статуту Комунального підприємства Белзької міської ради Львівської області «Белзкомунсервіс» в новій редакції Гбур О.В.
Про затвердження детального плану щодо визначення території обслуговування культової споруди по вул. Шептицького в с.Муроване Червоноградського району Львівської області Шелемей І.А.
Про затвердження детального плану території   колишнього господарського двору по вул.Р.Шухевича в с.Жужеляни Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту) з метою впорядкування земельних ділянок для обслуговування будівель та визначення інвестиційно  привабливих ділянок  Шелемей І.А.
Про затвердження детального плану території  для розташування житлової забудови  садибного типу по вул. С.Бандери в с. Жужеляни,
Червоноградського району Львівської області
Шелемей І.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документаціїі із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земель в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості), для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва  Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у спільну сумісну власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
                                                                                     
   Міський голова                                                             Оксана БЕРЕЗА