ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Березa Оксана Андріївна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.07.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 195
Про затвердження порядку денного XLVІ чергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання

                                                                    
БЕЛЗЬКА МІСЬКА  РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 XLVІ чергова сесія   VІII  скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
             липня  2024 року                              м.Белз                                              №
 
 
Про затвердження порядку денного
XLVІ чергової сесії Белзької міської ради
 Львівської області VІІІ скликання
 
 
              Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Белзька міська рада Львівської області, -
ВИРІШИЛА:
Затвердити для розгляду на  сорок  шостій   черговій сесії Белзької міської ради Львівської області восьмого скликання порядок денний:
 
 № п/п Назва питання Хто   доповідає
Про затвердження порядку денного XLVІ чергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання Береза О.А.
Про діяльність ВП Белзька районна лікарня КНП «Сокальська РЛ» Соляк Н.І.
Про діяльність КУ «Центр надання соціальних послуг Белзької міської ради Львівської області» Мончук В.Я.
Про регулювання земельних відносин на території Белзької міської територіальної громади Кісілевич Р.Ю.
Про  внесення змін до  бюджету  Белзької міської територіальної громади  на 2024 рік Кісілевич В.Я.
Про  внесення змін до   Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Белзької міської територіальної громади на 2024 рік в новій редакції Фаранчук Т.В.
Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку освіти Белзької міської територіальної громади на 2023-2024 рр.  Гремента М.Г.
Про  внесення змін до  Програми соціального захисту окремих категорій населення Белзької міської територіальної громади на 2024 рік Партика М.А.
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Белзької міської ради Львівської області та віддалені робочі місця  в новій редакції Ребрина Л.Я.
Про безоплатне прийняття в комунальну власність матеріальних цінностей та їх передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Ребрина Л.Я.
Про безоплатну передачу майна військовим частинам Ребрина Л.Я.
Про продовження на 2025 рік терміну дії рішень Белзької міської ради Львівської області та внесення змін в рішення Ребрина Л.Я.
Про присвоєння звання «Почесний громадянин Белзької територіальної громади» Береза О.А.
Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Белзької територіальної громади в особі Белзької міської ради Львівської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону Ребрина Л.Я.
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва на умовах оренди громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про надання громадянам земельних ділянок для городництва на умовах оренди Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на виготовлення відповідної документації Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 4624883700:08:000:0181 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі  від 1 березня 2022 року  земельної ділянки площею 1,1760 га, розташованої в с.Жужеляни, вул. Центральна,6 на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624882100:11:000:0048 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів придорожнього сервісу в с. Муроване, вул. Небесної Сотні,3вЧервоноградського району Львівської області  ТзОВ «ТЕБЕТ» (код ЄДРПОУ 41430154) Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів придорожнього сервісу в м.Белз, вул. Вокзальна,24 Червоноградського району Львівської області  Спічак Марії Федорівні Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в с.Муроване, вул. Шептицького Червоноградського району Львівської області Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі 02-53688 від 7 березня 2022 року  земельної ділянки площею 17,8115 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624883700:20:000:0751 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі 79876 від 25 березня 2022 року  земельної ділянки площею 7,1152 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624883700:20:000:0703 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення  технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації  земельних ділянок під польовими дорогами на території Белзької міської ради Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Хлівчани по вул.Івана Франка,95 Червоноградського району Львівської області та внесення змін до договору оренди земельної ділянки площею 0,0872га кадастровий номер 4624888200:19:015:0028 укладеного з
Тетеркою Богданом Петровичем
Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі №4/10/23 від 2 жовтня 2023 року земельної ділянки площею 0,4707 га, розташованої в с.Жужеляни Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624882100:11:000:0109 Кісілевич Р.Ю..
Про надання земельної ділянки площею 0,4707 га, що розташована в с.Жужеляни Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882100:11:000:0109 в оренду для іншого сільськогосподарського призначення СЕЛЯНСЬКОМУ (ФЕРМЕРСЬКОМУ) ГОСПОДАРСТВУ «ЖУЖІЛЬ» (код ЄДРПОУ 32364406) Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) та продаж права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди водного об’єкта №7  від 23 січня 2017 року  земельної ділянки площею 23,8464 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624882100:12:000:0560 Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у спільну сумісну власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) Кісілевич Р.Ю.
Про  надання  дозволу на виготовлення технічної  документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Кісілевич Р.Ю.
Про внесення змін в рішення сесії Белзької міської ради № 1293 від 22.12.2023 року Кісілевич Р.Ю.
Про внесення змін в рішення сесії Белзької міської ради № 1365 від 29.02.2024 року Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання в оренду земельної ділянки Кісілевич Р.Ю.
Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на виготовлення відповідної документації Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для  обслуговування будівлі церкви з допоміжними будівлями та спорудами та передачу земельної ділянки в постійне користування Релігійній  організації  «Релігійна  Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253) Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження детального плану території  для будівництва обˊєктів придорожнього сервісу в м.Белз по вул.Вокзальна,24 Шелемей І.А.
Про затвердження детального плану території   для обслуговування нежитлової  будівлі в с.Муроване по вул. Глухівська, 3В., Червоноградського району Львівської області Шелемей І.А.
Про дострокове припинення повноважень депутата Белзької міської ради Львівської області восьмого скликання Брезовського М.М. Береза О.А.
Різне  
                                                                                     
   Міський голова                                                             Оксана БЕРЕЗА