ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ребрина Любов Ярославівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 198
Про безоплатне прийняття в комунальну власність матеріальних цінностей та їх передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту

                                                  проєкт
БЕЛЗЬКА  МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
чергова сесія        скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
          __ ______ 2024 року                  м.Белз                  № __
 
 
Про безоплатне прийняття в комунальну
власність матеріальних цінностей
та їх передачу в оперативне управління
відділу освіти, культури, молоді та спорту
 

Керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi», ст. 327 Цивільного кодексу України, Белзька  мiська  рада Львівської області

ВИРIШИЛА:

  1. Надати дозвіл на прийняття в комунальну власність Белзької міської територіальної громади та прийняття на позабалансовий облік виконавчого комітету Белзької міської ради Львівської області благодійної  гуманітарної допомоги, отриманої  від Гміни Ульхувек  Томашівського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща – гучномовець переносний d216 з мікрофоном h16 в кількості 1 штука вартістю 33 474,87грн.
  2. Передати в оперативне управління  Відділу освіти, культури, молоді та спорту Белзької міської ради Львівської гучномовець переносний d216 з мікрофоном h16 в кількості 1 штука вартістю 33 474,87грн.
  3. Доручити міському голові Березі О.А. забезпечити формування складу комісій з приймання-передачі майна, вказаного в пунктах 1-2 цього рішення та затвердити вказані акти приймання-передачі майна.
4 . Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.
 
Міський голова                                                                  Оксана БЕРЕЗА