ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кісілевич Роман Юрійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.07.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 210
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування будівлі церкви з допоміжними будівлями та спорудами та передачу земельної ділянки в постійне користування Релігійній організації «Релігійна Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253)


УКРАЇНА
БЕЛЗЬКА  МІСЬКА РАДА
Львівської області
___чергова сесія VІІІ скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
Від ____ 2024 року                             м.Белз                                          № проєкт
 
Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для  обслуговування будівлі церкви з допоміжними будівлями та спорудами та передачу земельної ділянки в постійне користування Релігійній  організації  «Релігійна  Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253)
 
Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.ст. 12, 79-1, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши клопотання настоятеля церкви о. М.Ковальчука про затвердження технічної документації та передачу земельної ділянки в постійне користування, Белзька міська рада Львівської області,-
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,7594га, кадастровий номер земельної ділянки 4624810300:01:003:0260 для  обслуговування будівлі церкви з допоміжними будівлями та спорудами Релігійній  організації  «Релігійна  Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253), що розташована в м.Белз, вул.Грушевського,6б Червоноградського району Львівської області.
  2. Передати в постійне користування Релігійній  організації  «Релігійна  Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253) земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,7594га, кадастровий номер земельної ділянки 4624810300:01:003:0260 для  обслуговування будівлі церкви з допоміжними будівлями та спорудами.
  3. Релігійній  організації  «Релігійна  Громада Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) Перенесення Мощей Святителя Миколая у м. Белз Червоноградського району Львівської області» (код ЄДРПОУ 34987253) зареєструвати речове право на вищевказану земельну ділянку.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань містобудування, архітектури та земельних відносин .
Міський голова                                                      Оксана БЕРЕЗА