ОПИС ПРОЄКТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.08.2024

ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ ДО ПРОЄКТУ РІШЕННЯ
№ 258 Про затвердження порядку денного XLVІІІ чергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання

№ 1 від 30.08.24 10:34

Автори

Березa Оксана Андріївна


-
Поправка до проекту рішення « Про затвердження порядку денного
XLVІII чергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання».
 
Проект рішення викласти в новій редакції:
 
                                                                    
БЕЛЗЬКА МІСЬКА  РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 XLVІІІ чергова сесія   VІII  скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
         серпня  2024 року                   м.Белз                                        №
 
 
Про затвердження порядку денного
XLVІІІ  чергової сесії Белзької міської ради
 Львівської області VІІІ скликання
 
 
              Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Белзька міська рада Львівської області, -
ВИРІШИЛА:
Затвердити для розгляду на  сорок  восьмій   черговій сесії Белзької міської ради Львівської області восьмого скликання порядок денний:
 
 № п/п Назва питання Хто   доповідає
Про затвердження порядку денного XLVІІІ чергової сесії Белзької міської ради Львівської області VІІІ скликання Береза О.А.
Про внесення змін до Регламенту Белзької  міської ради Львівської області VІІІ скликання  Ребрина Л.Я.
Про стан підготовки закладів дошкільної, загальної середньої освіти до нового 2024-2025 навчального року Гремента М.Г.
Про стан розроблення містобудівної документації Шелемей І.А.
Інформація щодо проектної діяльності Белзької міської ради Львівської області Костів-Хамляк В.С.
Про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Розточчя-Україна» Ребрина Л.Я.
Про виконання бюджету Белзької міської територіальної громади за l півріччя 2024 року Кісілевич В.Я.
Про  внесення змін до  бюджету  Белзької міської територіальної громади  на 2024 рік Кісілевич В.Я.
Про  внесення змін до  Програми соціального захисту окремих категорій населення Белзької міської територіальної громади на 2024 рік Партика М.А.
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Белзької міської ради Львівської області та віддалені робочі місця  в новій редакції Ребрина Л.Я.
Про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетній сфері Белзької міської територіальної громади Ребрина Л.Я.
Про внесення змін до структури апарату Белзької міської ради Львівської області та її виконавчого комітету Береза О.А.
Про безоплатну передачу майна 7 прикордонному Карпатському загону Державної прикордонної служби України (військова частина 2144) Ребрина Л.Я.
Про перейменування та зміну типу Жужелянської початкової школи Белзької міської ради Львівської області  на Жужелянський заклад дошкільної освіти Белзької міської ради Львівської області  Гремента М.Г.
Про затвердження нової редакції Статуту Белзького закладу дошкільної освіти Белзької міської ради Львівської області Гремента М.Г.
Про затвердження нової редакції Статуту Корчівського закладу дошкільної освіти Белзької міської ради Львівської області Гремента М.Г.
Про реорганізацію шляхом приєднання Дібровської початкової школи Белзької міської ради Львівської області до Стаївської гімназії Белзької міської ради Львівської області Гремента М.Г.
Про реорганізацію шляхом приєднання Глухівської початкової школи Белзької міської ради Львівської області до Ванівської гімназії Белзької міської ради Львівської області Гремента М.Г.
Про перейменування Белзької мистецької школи Белзької міської ради Львівської області у Белзьку школу мистецтв Белзької міської ради Львівської області та затвердження
нової редакції Статуту
Гремента М.Г.
Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Кісілевич Р.Ю.
Про внесення змін до рішенням сесії Белзької міської ради Львівської області № 1023  від 14.07.2023р. «Про затвердження ставок  орендної плати за земельні ділянки  комунальної власності на території Белзької міської територіальної  громади  ( Белзької міської ради)» Кісілевич Р.Ю.
Про створення індустріального парку «BELZ Industry» Белзької міської територіальної громади» Стародуб Т.П.
Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «BELZ Industry» Стародуб Т.П
Про надання дозволу Присташ Любов Олексіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Себечів, вул. Івана Павла II, 4 Червоноградського району Львівської області  Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Муроване, вул. Небесної сотні,10а Червоноградського району Львівської області  Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та надання земельної ділянки площею 1,1760 га, що розташована в с.Жужеляни, вул. Центральна,6  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер земельної ділянки:  4624882100:11:000:0048 в оренду Негребецькому Сергію Анатолійовичу та Негребецькому Олександру Анатолійовичу Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки в с. Себечів по вул. Шевченка,5а Червоноградського району Львівської області та укладення договору оренди земельної ділянки з Брилем Ігорем Мироновичем
Кісілевич Р.Ю.
Про передачу в постійне користування земельної ділянки Кісілевич Р.Ю.
Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на виготовлення відповідної документації Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с.Тяглів, вул. Шевченка,36 Червоноградського району Львівської області Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в м.Угнів, вул. Конопгицької,9а Червоноградського району Львівської області Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Белзької міської територіальної громади Кісілевич Р.Ю.
Про прийняття під нагляд, охорону та управління
частини спадкового майна, а саме: земельних ділянок /земельних часток/паїв// у разі відсутності спадкоємців за заповітом і за законом, усунення їх від права на спадкування, неприйняття ними спадщини, а також відмови від її прийняття після спливу шести місяців з дня відкриття спадщини та установлення органу управління спадщиною на території Белзької міської ради
Кісілевич Р.Ю.
Про  надання в оренду земельних ділянок, що перебувають  в управлінні спадщиною Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі №LRE001-UA-20240201-44270 від 8 березня 2024 року  земельної ділянки площею 10,5465 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624880900:16:000:0020 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі №LRE001-UA-20240220-98067 від 5 квітня 2024 року  земельної ділянки площею 14,1356 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624882000:12:000:0299 Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на розірвання Договору оренди землі №LRE001-UA-20240111-03121  від 19 лютого 2024 року  земельної ділянки площею 8,8808 га, розташованої на території Белзької міської ради  Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624880900:16:000:0025 Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та надання у спільну сумісну власність громадянам Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості), для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них в комплексі з розташованими на них водними об’єктами на земельних торгах у формі електронного аукціону земельну ділянку водного фонду площею 2,7400га для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07), що розташована (згідно відомостей дзк) : Львівська область, Сокальський район, на території Угнівської міської ради  (за межами с. Заставне), кадастровий номер: 4624810900:05:000:0007  в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом площею 2,3160га Кісілевич Р.Ю.
Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них в комплексі з розташованими на них водними об’єктами на земельних торгах у формі електронного аукціону земельну ділянку водного фонду площею 2,4855га для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07), що розташована (згідно відомостей дзк) : Львівська область, Сокальський район, на території Корчівської сільської ради (за межами населеного пункту), кадастровий номер: 4624882800:06:000:0045  в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом площею 2,4108га Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на укладення договорів суборенди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що знаходяться на території Белзької міської ради Червоноградського району Львівської області Кісілевич Р.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Белзької міської територіальної громади Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва Кісілевич Р.Ю.
Про затвердження Програми покращення стану матеріально-технічного забезпечення батальйону поліції особливого призначення «Корпус оперативно-раптової дії» (стрілецький) ГУНП у Львівській області на 2024 рік Ребрина Л.Я.
Різне  
                                                                                     
   Міський голова                                                             Оксана БЕРЕЗА