ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Кісілевич Роман Юрійович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

109

Дата реєстрації:

29.03.2024

Проголосовано:

29.03.2024 12:00:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 109

Текст:

 



БЕЛЗЬКА МІСЬКА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 чергова сесія  VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від __ березня 2024 року                     м.Белз                                   № проєкт

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення

товарного сільськогосподарського виробництва

 

Керуючись ст.ст. 12,22,81, пунктів 16, 17 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 3,5, 11, 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст.ст.25, 55 Закону України, «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Белзька міська рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1. Надати Троцюку Дмитру Мироновичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Белзької міської ради Червоноградського району Львівської області в розмірі середньої частки (паю) (3,28 умовних кадастрових гектарів).

  2. Рекомендувати Троцюку Дмитру Мироновичу звернутись в ліцензовану землевпорядну організацію для виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості).


3.       Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою подати  на розгляд сесії Белзької міської  ради Львівської області.

4.       Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

 

Міський голова                                               Оксана  БЕРЕЗА